ΙΚΑ (Άμεση Πληρωμή Ενσήμων)

Άμεση Πληρωμή Ενσήμων ΙΚΑ

Με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεση πληρωμή ενσήμων ΙΚΑ εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Η πληρωμή γίνεται γρήγορα και εύκολα. Επιλέξτε το πεδίο «Εγγραφή» στη δεξιά πλευρά της σελίδας και εισάγετε τα στοιχεία σας. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται για να πραγματοποιήσετε την άμεση πληρωμή ενσήμων ΙΚΑ.

Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στην υπηρεσία i-bank Simple Pay και πληρώστε οφειλές ΙΚΑ εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Συμπληρώστε τα στοιχεία της πληρωμής
  • Το ποσό της πληρωμής πρέπει να είναι μεγαλύτερο του 0,30 ΕΥΡΩ
Τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Όροι συναλλαγής:
  • Αποδέχομαι ότι: Η ταυτότητα πληρωμής (Τ.Π.Τ.Ε.) και ποσό της πληρωμής, εισάγονται με ευθύνη μου χωρίς έλεγχο της Τράπεζας. Σε περίπτωση μη πληρωμής της οφειλής μου λόγω εισαγωγής λανθασμένων στοιχείων, δεν ευθύνεται η Τράπεζα.
  • Πρόσθετα δηλώνω ότι, σε περίπτωση που κατά την ημερομηνία εκτέλεσης της παραπάνω εντολής μου, δεν υπάρχει επαρκές διαθέσιμο υπόλοιπο στον καταθετικό λογαριασμό μου, η πληρωμή της οφειλής μου δεν θα εκτελεστεί, χωρίς υποχρέωση ενημέρωσής μου. Στην περίπτωση αυτή, η Τράπεζα δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι του Ι.Κ.Α. ή οποιουδήποτε άλλου. Σε περιπτώσεις καταβολών εργοδοτικών εισφορών επιχειρήσεων με λανθασμένες Ταυτότητες Πληρωμής, παρακαλούμε όπως, απευθύνεστε με αίτησή σας στο αρμόδιο υποκατάστημα του Ι.Κ.Α. που ανήκει η έδρα της επιχείρησής σας.
Αποδέχομαι τους όρους της συναλλαγής και τους όρους χρήσης του i-bank Simple Pay
Επιλέξτε Μέθοδο Πληρωμής