Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος

Πληρωμή Λογαριασμού COSMOTE ΣΤΑΘΕΡΗ-ΟΤΕ TV-ΟΙΚIAKOI

Με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας μπορείτε να πληρώσετε λογαριασμούς COSMOTE ΣΤΑΘΕΡΗ-ΟΤΕ TV-ΟΙΚIAKOI εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Η πληρωμή γίνεται γρήγορα και εύκολα. Επιλέξτε το πεδίο «Εγγραφή» στη δεξιά πλευρά της σελίδας και εισάγετε τα στοιχεία σας. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται για να πραγματοποιήσετε την εξόφληση του λογαριασμού COSMOTE ΣΤΑΘΕΡΗ-ΟΤΕ TV-ΟΙΚIAKOI.

Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στην υπηρεσία i-bank Simple Pay και πληρώστε τους λογαριασμούς COSMOTE ΣΤΑΘΕΡΗ-ΟΤΕ TV-ΟΙΚIAKOI εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Συμπληρώστε τα στοιχεία της πληρωμής
Τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Όροι συναλλαγής:
  • Αποδέχομαι ότι τα στοιχεία της συναλλαγής εισάγονται με ευθύνη μου και χωρίς έλεγχο της Τράπεζας. Σε περίπτωση επανάληψης της ίδιας πληρωμής, μη πληρωμής της οφειλής μου λόγω εισαγωγής λανθασμένων στοιχείων, υποχρέωσης καταβολής τόκων ή διακοπής των υπηρεσιών λόγω εκπρόθεσμης ή μερικής εξόφλησης, η Τράπεζα δεν φέρει καμία ευθύνη.
  • Σε περίπτωση που η πληρωμή σας πραγματοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 13888 για αποφυγή πιθανής φραγής εξερχόμενων κλήσεων.
Αποδέχομαι τους όρους της συναλλαγής και τους όρους χρήσης του i-bank Simple Pay
Επιλέξτε Μέθοδο Πληρωμής