Πληρωμή Λογαριασμού COSMOTE - Κινητή

Χρησιμοποιείστε τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας και πραγματοποιήστε την πληρωμή λογαριασμών COSMOTE - Κινητή με τον πιο απλό τρόπο.

Η πληρωμή γίνεται γρήγορα και απλά. Επιλέξτε το πεδίο «Εγγραφή» που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της σελίδας, εισάγετε τα στοιχεία σας και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται ώστε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή του λογαριασμού σας.

Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στην υπηρεσία i-bank Simple Pay και πληρώστε τους λογαριασμούς COSMOTE - Κινητή εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Συμπληρώστε τα στοιχεία της πληρωμής
Τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Όροι συναλλαγής:
  • Αποδέχομαι ότι τα στοιχεία της συναλλαγής εισάγονται με ευθύνη μου και χωρίς έλεγχο της Τράπεζας. Σε περίπτωση επανάληψης της ίδιας πληρωμής, μη πληρωμής της οφειλής μου λόγω εισαγωγής λανθασμένων στοιχείων, υποχρέωσης καταβολής τόκων ή διακοπής των υπηρεσιών λόγω εκπρόθεσμης ή μερικής εξόφλησης, η Τράπεζα δεν φέρει καμία ευθύνη.
  • Σε περίπτωση που η πληρωμή σας πραγματοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 13838 για αποφυγή πιθανής φραγής εξερχόμενων κλήσεων.
Αποδέχομαι τους όρους της συναλλαγής και τους όρους χρήσης του i-bank Simple Pay
Επιλέξτε Μέθοδο Πληρωμής