Θέλω να κάνω τις πληρωμές μου με μία κίνηση

Εύκολα, γρήγορα, απλά! Με την υπηρεσία i-bank Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας.

Το i-bank Simple Pay είναι η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, με την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας προς όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς, όπως ΔΕΚΟ, Δημόσιες Υπηρεσίες, Μη Κρατικούς Οργανισμούς, Εταιρείες Κινητής & Σταθερής Τηλεφωνίας, Ασφαλιστικές Εταιρίες, Ασφαλιστικά Ταμεία κ.α. με χρέωση του λογαριασμού που τηρείτε στην Εθνική Τράπεζα, μέσω της υπηρεσίας i-bank Internet Banking. Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας και με χρέωση της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας MasterCard ή Visa, εκδόσεως Εθνικής Τράπεζας ή άλλης ημεδαπής ή αλλοδαπής τράπεζας ή χρηματοπιστωτικού οργανισμού. Η υπηρεσία i-bank Simple Pay παρέχεται 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Πραγματοποιήστε λοιπόν τις πληρωμές σας εύκολα, γρήγορα και απλά, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 1. Εγγράφεστε στην υπηρεσία
 2. Επιλέγετε την πληρωμή που θέλετε να πραγματοποιήσετε
 3. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία της πληρωμής
 4. Προβαίνετε στην πληρωμή είτε με χρέωση του λογαριασμού που τηρείτε στην Εθνική Τράπεζα είτε με χρήση της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας εκδόσεως Εθνικής Τράπεζας ή άλλων τραπεζών.
 5. Η πληρωμή σας ολοκληρώνεται άμεσα. Επιπλέον, η υπηρεσία i-bank Simple Pay σας παρέχει τη δυνατότητα:
 • Δημιουργίας και διαχείρισης του προσωπικού σας προφίλ
 • Αποθήκευσης των στοιχείων των συναλλαγών σας με μία ονομασία που κρίνετε πως θα θυμάστε («φιλική ονομασία»), ώστε να μην χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία εκ νέου κάθε φορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε μία πληρωμή
 • Τήρησης και απεικόνισης του ιστορικού των συναλλαγών σας.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία i-bank Simple Pay:

 • Κερδίζετε χρόνο, καθώς πραγματοποιείτε με ευκολία τις πληρωμές σας από τον χώρο σας, χωρίς να μετακινήστε
 • Οι πληρωμές σας εκτελούνται άμεσα και λαμβάνετε επιβεβαίωση της πληρωμής σας
 • Πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τα ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα και τις υποδομές της Εθνικής Τράπεζας.

Το Contact Center της Εθνικής Τράπεζας βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και σας παρέχει εξυπηρέτηση σχετικά με την υπηρεσία i-bank Simple Pay. Καλέστε στο 181818 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, από οπουδήποτε κι αν βρίσκετε στην Ελλάδα, ή στο +30 210 48 48 484 αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.