Νέα - Ανακοινώσεις
 • 1 Δεκ 2016Συνδεθείτε στο Simple Pay με τα στοιχεία σας του i-bank Internet Banking!
  Είστε χρήστης του i-bank Internet Banking;
  Αν ναι, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο i-bank Simple Pay χρησιμοποιώντας το υπάρχον όνομα χρήστη (user id) και κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιείτε στο i-bank Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας. Με αυτό τον τρόπο δεν απαιτείται να ακολουθήσετε τη διαδικασία εγγραφής στο i-bank Simple Pay, και δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε ξεχωριστό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
  Απλά πληκτρολογείστε το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στην οθόνη εισόδου του i-bank Simple Pay και πραγματοποιήστε κατευθείαν είσοδο. Τόσο απλά!

  Έχετε ήδη κάνει εγγραφή στο Simple Pay;
  Κανένα πρόβλημα!Την πρώτη φορά που θα κάνετε login με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του i-bank Internet Banking, θα σας δοθεί η (προαιρετική) επιλογή να συνδέσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας i-bank Simple Pay. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε όλη την ιστορικότητα των πληρωμών σας και των συναλλαγών και καρτών που τυχόν έχετε αποθηκεύσει καθώς και το e-mail που χρησιμοποιείτε στο i-bank Simple Pay. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε την πρόσβαση μέσω i-bank Internet Banking και να ορίσετε εκ νέου κωδικούς πρόσβασης μόνο μέσω του i-bank Simple Pay.
 • 1 Δεκ 2016Έκδοση και πληρωμή e-Παραβόλου!
  Τώρα με το i-bank Simple Pay μπορείτε να εκδώσετε το e-Παράβολο που σας ενδιαφέρει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
  Έπειτα από την έκδοση του παραβόλου μπορείτε να προβείτε άμεσα στην πληρωμή του με χρέωση:

  α) πιστωτικής κάρτας (MasterCard ή VISA) ή χρεωστικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας και

  β) με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού που τηρείτε στην Εθνική Τράπεζα (μέσω i-bank Internet Banking).
 • 14 Απρ 2014Σημαντική ειδοποίηση !

  Συμπληρώστε τον κωδικό πληρωμής και το ακριβές ποσό οφειλής, όπως αυτά αναγράφονται στο έντυπο του Ο.Α.Ε.Ε. 

  Σε περίπτωση που ο συνδυασμός κωδικού πληρωμής και ποσού δεν είναι σωστός, η συναλλαγή θα απορριφθεί από τη ΔΙ.ΑΣ. και το ποσό οφειλής θα σας επιστραφεί. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που το καταβαλλόμενο ποσό υπερβαίνει το ποσό της οφειλής, η πληρωμή θα διακανoνίζεται και επιστρέφεται το πλεονάζον ποσό στο λογαριασμό σας.

  Η προαναφερόμενη τροποποίηση καθιερώνει ως μοναδικό τρόπο καταβολής των σχετικών εισφορών τη χρέωση λογαριασμού.