Νέα - Ανακοινώσεις
 • 1 Δεκ 2016Συνδεθείτε στο Simple Pay με τα στοιχεία σας του i-bank Internet Banking!
  Είστε χρήστης του i-bank Internet Banking;
  Αν ναι, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο i-bank Simple Pay χρησιμοποιώντας το υπάρχον όνομα χρήστη (user id) και κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιείτε στο i-bank Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας. Με αυτό τον τρόπο δεν απαιτείται να ακολουθήσετε τη διαδικασία εγγραφής στο i-bank Simple Pay, και δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε ξεχωριστό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
  Απλά πληκτρολογείστε το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στην οθόνη εισόδου του i-bank Simple Pay και πραγματοποιήστε κατευθείαν είσοδο. Τόσο απλά!

  Έχετε ήδη κάνει εγγραφή στο Simple Pay;
  Κανένα πρόβλημα!Την πρώτη φορά που θα κάνετε login με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του i-bank Internet Banking, θα σας δοθεί η (προαιρετική) επιλογή να συνδέσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας i-bank Simple Pay. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε όλη την ιστορικότητα των πληρωμών σας και των συναλλαγών και καρτών που τυχόν έχετε αποθηκεύσει καθώς και το e-mail που χρησιμοποιείτε στο i-bank Simple Pay. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε την πρόσβαση μέσω i-bank Internet Banking και να ορίσετε εκ νέου κωδικούς πρόσβασης μόνο μέσω του i-bank Simple Pay.