Όλες οι πληρωμές
με μία μόνο κίνηση
Βράβευση του i-bank Simple Pay στα e-volution awards 2014

Χρησιμοποιήστε το i-bank Simple Pay
και κάνετε άμεσα και απλά τις συναλλαγές σας
 • Νέα - Ανακοινώσεις
  Τα τελευταία νέα του i-bank Simple Pay
  • 1/12/2016 - Συνδεθείτε στο Simple Pay με τα στοιχεία σας του i-bank Internet Banking!
   Είστε χρήστης του i-bank Internet Banking;
   Αν ναι, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο i-bank Simple Pay χρησιμοποιώντας το υπάρχον όνομα χρήστη (user id) και κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιείτε στο i-bank Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας. Με αυτό τον τρόπο δεν απαιτείται να ακολουθήσετε τη διαδικασία εγγραφής στο i-bank Simple Pay, και δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε ξεχωριστό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
   Απλά πληκτρολογείστε το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στην οθόνη εισόδου του i-bank Simple Pay και πραγματοποιήστε κατευθείαν είσοδο. Τόσο απλά!

   Έχετε ήδη κάνει εγγραφή στο Simple Pay;
   Κανένα πρόβλημα!Την πρώτη φορά που θα κάνετε login με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του i-bank Internet Banking, θα σας δοθεί η (προαιρετική) επιλογή να συνδέσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας i-bank Simple Pay. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε όλη την ιστορικότητα των πληρωμών σας και των συναλλαγών και καρτών που τυχόν έχετε αποθηκεύσει καθώς και το e-mail που χρησιμοποιείτε στο i-bank Simple Pay. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε την πρόσβαση μέσω i-bank Internet Banking και να ορίσετε εκ νέου κωδικούς πρόσβασης μόνο μέσω του i-bank Simple Pay.
 • Γνωρίστε το i-bank Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας
  Μάθετε σε 1' όλες τις δυνατότητες.
 • Το i-bank Simple Pay είναι η υπηρεσία της Εθνικής Τράπεζας με την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές προς συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς, όπως ΔΕΚΟ, Δημόσιες Υπηρεσίες, Μη Κρατικούς Οργανισμούς, Εταιρείες Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας, Ασφαλιστικές Εταιρίες, Ασφαλιστικά Ταμεία κ.α. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ολοένα και περισσότερες πληρωμές ανά κατηγορία. Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες συναλλαγές και τους τρόπους πληρωμής.
 • Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω τις πληρωμές μου;
  Μάθετε σε 1' τη διαδικασία.
 • Με την υπηρεσία i-bank Simple Pay μπορείτε να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας με χρέωση: α) του τραπεζικού σας λογαριασμού που τηρείτε στην Εθνική Τράπεζα, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας i-bank Internet Banking και β) πιστωτικής κάρτας (MasterCard ή VISA) ή χρεωστικής κάρτας εκδόσεως Εθνικής Τράπεζας ή άλλων τραπεζών.
 • Πώς μπορώ να εγγραφώ;
  Μάθετε σε 1' για την εγγραφή σας.
 • Η εγγραφή σας στην υπηρεσία i-bank Simple Pay είναι εύκολη, γρήγορη και δωρεάν. Επιλέξτε το πεδίο «Εγγραφή» στην αρχική σελίδα και ακολουθώντας απλά βήματα αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει η υπηρεσία.
 • Γιατί i-bank Simple Pay;
  Μάθετε σε 1' τα πλεονεκτήματα.
 • Το i-bank Simple Pay απευθύνεται σε ιδιώτες ή ατομικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να πραγματοποιούν τις πληρωμές τους εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
181818...εάν χρειάζεστε βοήθεια